Παπαδοπουλος Super Markets
ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ στην ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: "Οι εκλογές είναι πολιτικές". -Εμμένει στο αντιμνημονιακό πρόσταγμα Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 21:18

2767885617.jpgΤην άποψη, οτι οι εκλογές, ακόμη και οι Αυτοδιοικητικές είναι πολιτικές και πως η συγκυρία επιβάλλει μεγαλύτερο πολιτικό πρόσταγμα, εξέφρασε μιλώντας στο σημερινό κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της "ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ", η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας και υποψήφια Περιφερειάρχης Όλγα Γεροβασίλη.

Σχολιάζοντας την ανοιχτή πρόσκληση για συνεργασία της παράταξης που πρόσκειται στη ΔΗΜ.ΑΡ. στο Περιφερειακό Συμβούλιο (η οποία έχει ανακοινώσει την εκλογική συνεργασία με την παράταξη που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ), υπογράμμισε πως "δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να συζητήσουμε για συμμαχίες χωρίς όρους. Βέβαια, η Αυτοδιοίκηση πάντα ευνοούσε τις συνεργασίες, εφόσον όμως έχουν κοινούς στόχους και πολιτικές. Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν είδα πολιτικό πλαίσιο. Είδα διάθεση, αλλά όχι πλαίσιο".

Τους ξεχωρίζει...

Τέλος, η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε, οτι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. δεν είναι το ίδιο. Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την Κυβέρνηση και τις επιλογές της. Η ΔΗΜΑΡ σήμερα δεν είναι στη συγκυβέρνηση. "Εκεί θα μπορούσε να ανοίξει διάλογος επικοινωνίας και σε επίπεδο αυτοδιοίκησης" σημείωσε αφήνοντας, πρακτικά μια πόρτα ανοιχτή. Επανέλαβε, πάντως, οτι δεν μπορεί να γίνει διάλογος χωρίς όρους και ένας εξ αυτών, σύμφωνα με την βουλευτή Άρτας, είναι το κοινό αντιμνημονιακό πρόσταγμα.