Παπαδοπουλος Super Markets
Να εφαρμοστεί η απόφαση της Δικαιοσύνης, απαιτούν οι απολυμένες καθαρίστριες Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 06 Ιούνιος 2014 15:51

4104035412.jpgΣυνεχίζουν τον αγώνα μέχρι την δικαίωσή τους, οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και στα Γιάννενα. Σήμερα, διαδήλωσαν έξω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας,

 

ζητώντας απο την Κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση του δικαστηρίου που τις έχει δικαιώσει.

Εκ μέρους των καθαριστριών η Στεργιανή Στύλιου επεσήμανε πως "σκοπός μας είναι να δικαιωθεί ο αγώνας μας και να εφαρμοστεί η απόφαση των δικαστηρίων".

Δίπλα στον αγώνα των καθαριστριών είναι και Σωματεία του Δημοσίου Τομέα στα Γιάννενα. "Τα αιτήματά τους είναι δίκαια. Βλέπουμε οτι το Κράτος δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης" είπε ο Αλέξανδρος Μαχαίρας, γραμματέας του Εργατικού Κέντρου, ενώ ο Λεωνίδας Σιαφαρίκας, Γραμματέας Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημίου, σημείωσε πως "δυστυχώς, η δουλειά έχει καταντήσει προνόμιο. Διερωτώμαστε, γιατί κάποιοι δεν εφαρμόζουν τις δικαστικές αποφάσεις".

Η Προεδρος της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων Αλέκα Μαντζούτσου επεσήμανε πως "οι γυναίκες αυτές εμπαίζονται με αισχρό τρόπο. Το ιδιο ισχύει και με δικούς μας καθηγητές. Δεν μπορεί να πάει άλλο αυτή η κατάσταση".

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων Χρήστος Γρίβας ευχαρίστησε τα σωματεία που στηρίζουν τον αγώνα των καθαριστριών και έστειλε ένα μήνυμα στους βουλευτές του Νομού που στηρίζουν την συγκυβέρνηση. "Έχουν ευθύνη απέναντι σε όλους τους πολίτες που μαστίζονται απο τις πολιτικές. Το πρόβλημα μας είναι οι ίδιες οι πολιτικές, όχι τα πρόσωπα" κατέληξε.