Παπαδοπουλος Super Markets
Πιο πολλοί Ηπειρώτες πηγαίνουν εκδρομές φέτος Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 06 Ιούνιος 2014 15:12

1320330672.jpgΣε καλύτερο επίπεδο απο πέρυσι είναι οι κρατήσεις Ηπειρωτών προς άλλους προορισμούς της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, τόσο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όσο και για τη θερινή περίοδο. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ηπείρου Σταύρος Μανώλης, μιλώντας στην κάμερα της ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

"Εν όψει τριημέρου υπάρχει μια καλή κινητικότητα, κυρίως για περιοχές εντός Ελλάδος. Γενικά όμως, προτιμώνται και προορισμοί του εξωτερικού, ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν προσιτά κόστη" είπε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να προσέχει τα ψιλά γράμματα στις εκδρομές που κλείνει, καθώς κρύβουν πολλές φορές χρεώσεις, που δεν φαίνονται στην αρχική και προσφερόμενη τιμή. "Αυτό δεν γίνεται απο τα γραφεία της περιοχής μας, αλλά απο γραφεία Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Σε εμάς μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται όλο το πακέτο".

Τέλος, επεσήμανε πως τα ταξιδιωτικά γραφεία δεν κάνουν εκδρομές εκτός Ηπείρου μόνο, αλλά φέρνουν και επισκέπτες στην περιοχή μας. "Έχουμε κλείσει εκδρομές Ισραηλινών, Κυπρίων κ.α. Θα φέρουμε πιστεύω το διπλάσιο κόσμο απο πέρυσι" κατέληξε ο κ. Μανώλης.