Παπαδοπουλος Super Markets
Απειλή λουκέτου για τους αθλητικούς χώρους Εκτύπωση E-mail
Σύνταξη: Αποστόλης Τζελέτας   
Παρασκευή, 06 Ιούνιος 2014 15:19

791388788.jpgΠρο των ευθυνών της επιχείρησε να θέσει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε σχέση με τους αθλητικούς χώρους της περιοχής, σημειώνοντας πως η Περιφέρεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά. Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αλέκος Καχριμάνης δε δίστασε να μιλήσει ακόμη και για «λουκέτο» σε κάποιους χώρους, αν η πολιτεία συνεχίσει να σφυρίζει αδιάφορα.
«Είμαι υποχρεωμένος να πω ότι έχουμε παράπονα από τη συνεργασία με τη ΓΓΑ. Είναι πολύ μακριά από τα πράγματα. Δεν είναι μόνο οικονομικά το θέμα. Για να λύσουμε ένα πρόβλημα πρέπει να πάμε πολλές φορές Αθήνα. Δυστυχώς αυτή είναι η τύχης της Ελλάδας. Σε πολλά Υπουργεία δεν καταλαβαινόμαστε ότι πρέπει να βοηθιόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.
«Σε όλα υπάρχουν όρια. Αν συνεχίσει η ΓΓΑ να έχει την ίδια γραμμή, δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί και η συνεργασία η δικιά μας μαζί της. Δεν βρίσκουμε σημεία επαφής. Για να βρούμε έναν υπάλληλο και να συνεννοηθούμε, κάνουμε 2-3 μήνες. Αυτό είναι κατάντια. Πέρυσι οι Υπουργοί είχαν πει θα δώσουν χρήματα για γήπεδο και ταρτάν. Ακόμα έρχονται τα χρήματα... Μου ζήτησαν να κάνω παρέμβαση στο Υπουργείο Ανάπτυξης, την έκανα για να μπουν πιστώσεις, πάλι τίποτα. Αγνοείται η τύχη. Πρέπει να τα πούμε στον κόσμο. Ό,τι μπήκε είναι μόνο από την Περιφέρεια. Πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ούτε το εφάπαξ δεν έχουν δώσει. Μόνο μισθούς προσωπικού βάζουν. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η αδιαφορία. Ακούγεται και για τα κολυμβητήρια. Αν δεν έχουμε τη συνεργασία των σωματείων, μπορεί να κλείσουν οι εγκαταστάσεις. Η κεντρική διοίκηση παραιτείται απ' όλα και μένουμε μόνοι μας», τόνισε.
Ωστόσο, διέψευσε πως οι γηπεδικές εγκαταστάσεις ήταν μία από τις αιτίες για να μην εξασφαλίσει την πολυπόθητη αδειοδότηση ο ΠΑΣ Γιάννινα, λέγοντας πως υπήρξε μόνο ένα πρόβλημα ήσσονος σημασίας με τις διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου.
«Είχαν ένα πρόβλημα με τις διαστάσεις του γηπέδου για 20-30 πόντους από κάθε πλευρά. Το γήπεδο φτιάχτηκε μ’ αυτά τα πλάτη. Ούτε η Λεωφόρος δεν είναι μεγαλύτερη. Εμάς μας είπαν ορθά-κοφτά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο. Το έγραφαν στις παρατηρήσεις, όπως τις κάνουν παντού, αλλά δεν ήταν ατέλειες που δεν δίνουν άδεια», κατέληξε.