Παπαδοπουλος Super Markets
Μπάζα και σκουπίδια στην πιο τουριστική περιοχή των Ιωαννίνων! Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 06 Ιούνιος 2014 14:24

3332817831.jpgΑντίθετες εικόνες παρουσιάζει το πιο τουριστικό κομμάτι των Ιωαννίνων, η παραλίμνιος περιοχή, αφού, ενώ από τη μια ο κόσμος είναι πολύς και συνεχίζει, ιδιαίτερα

αυτό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, να έρχεται στην πόλη από κάθε μέρος της χώρας –ιδιαίτερα από τη Βόρεια Ελλάδα-, από την άλλη, σε ορισμένες περιοχές τα σκουπίδια και τα μπάζα έχουν σχηματίσει ολόκληρα… βουνά!

Η κάμερα της ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρέθηκε σήμερα στην περιοχή, όπου και διαπίστωσε πως δίπλα σχεδόν στους επισκέπτες, αλλά και στους Γιαννιώτες που απολαμβάνουν τον περίπατό τους, υπάρχουν πεταμένα μπουκαλάκια νερού, αναψυκτικών, μπάζα, σακούλες σκουπιδιών και ό, τι άλλο μπορεί να βάλει η φαντασία του καθενός! Μπορεί τα σκουπίδια, ιδιαίτερα κοντά στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, να είναι... κρυμμένα μέσα στους θάμνους και στα χόρτα, ωστόσο η ουσία του θέματος δεν αλλάζει. Εκτός, βέβαια, απο το αισθητικό κομμάτι, μπάζα και σκουπίδια αποτελούν και εστίες μόλυνσης για την περιοχή.

Πρόκειται για εικόνες που δεν τιμούν την πόλη, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που οι επισκέπτες είναι πολλοί και αφήνουν χρήματα (λίγα ή πολλά δεν έχει σημασία) στα Γιάννενα, δίνοντας σημαντική «ανάσα» στους επαγγελματίες του τουρισμού. Σίγουρα, όφειλαν να μην υπήρχαν, αφού δεν μπορεί να επιζητά ο Δήμος την τουριστική ανάπτυξη και από την άλλη να μην μαζεύει τα σκουπίδια στην πιο δημοφιλή περιοχή της πόλης!

Η καλή εικόνα!
Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι η πόλη αυτές τις ημέρες είναι γεμάτη από κόσμο. Επισκέπτες όλων των ηλικιών καταφθάνουν στα Γιάννενα και θαυμάζουν τις ομορφιές της πόλης. «Κάθε φορά που ερχόμαστε, τα Γιάννενα είναι όλο και πιο όμορφα» σημείωσε στην κάμερα της ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ δασκάλα από δημοτικό του Αγρινίου που βρέθηκε σήμερα στο Μώλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατήσεις για το τριημερο στην περιοχή μας κυμαίνονται σε καλά επίπεδα. Σε ό, τι αφορά τα Γιάννενα, οι περισσότεροι επισκέπτες αναμένεται να ερθουν αυθημερόν, ενώ σε υψηλά επίπεδα είναι η κίνηση στα Ηπειρώτικα παράλια, αλλά κυρίως στην Πάργα, η οποία βρίσκεται μέσα στους 10 πιο ...hot προορισμούς της χώρας εν όψει του τριημέρου!