Παπαδοπουλος Super Markets
Συγχαρητήρια Ασημακοπούλου για τις «Οδύσσειες Καινοτομίας» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 06 Ιούνιος 2014 13:02

2882660402.jpgΣυγχαρητήρια επιστολή προς το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου απέστειλε η Βουλευτής Ιωαννίνων Άννα Ασημακοπούλου, πληροφορούμενη πως η Πρωτοβουλία Εξωστρεφούς Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «Οδύσσειες Καινοτομίας» επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας έτους 2014.
«Η πρωτοβουλία «Οδύσσειες Καινοτομίας» έχει εδραιωθεί ως ένα σημαντικό σημείο αναφοράς της νέας επιχειρηματικότητας στον τομέα της ερευνητικής καινοτομίας και αποτελεί ουσιαστικό βήμα για την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων επιστημόνων στην Περιφέρειά μας. Με βάση σύγχρονα Ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα συμβάλλει στην βιώσιμη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου.
Η διάκριση της πρωτοβουλίας αυτής τιμά ιδιαιτέρα το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των νέων επιστημόνων στην Περιφέρειά μας.
Κλείνοντας, θα ήθελα ολόψυχα να συγχαρώ την διακριθέντα ομάδα του έργου και να της ευχηθώ καλή επιτυχία και με νέα διάκριση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού», αναφέρει η κα Ασημακοπούλου στην επιστολή που απευθύνεται στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγητή Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, στον Επίκουρο Καθηγητή και Επιστημονικά Υπεύθυνο της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Γιώργο Γκωλέτση και στον Πρόεδρο ΔΣ ΕΤΕΠΗ ΑΕ Καθηγητή Φίλιππο Πομώνη.