Παπαδοπουλος Super Markets
Aναστολή της πανελλαδικής κινητοποίησης των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων και γραφείων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 23 Φεβρουάριος 2021 16:43
1925148829.jpgΜε παρέμβαση του ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος την Δευτέρα 22/02/2021, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιούσαν 20 ενώσεις τουριστικών λεωφορείων, απάντησε στα δίκαια αιτήματα του κλάδου.
Με νομοθετική ρύθμιση μειώνονται τα τέλη κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων στο 50% για το 2021.
Επίσης με νομοθετική ρύθμιση για την είσπραξη της ακατάσχετης αποζημίωσης μείωσης θέσεων, ο υφυπουργός είπε ότι θα μπορούν να την πάρουν όλοι οι συνάδελφοι ασχέτως φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. 
Έτσι οι Ενώσεις και Σωματεία Ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων και γραφείων από όλη την Ελλάδα, που συμμετέχουν στην κίνηση, αποφάσισαν σε ένδειξη καλής θέλησης να αναστείλουν την πανελλαδική κινητοποίηση που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 24/02/2021. Είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση άκουσε τα δίκαια αιτήματα μας, και στο μέτρο του εφικτού, έδωσε λύσεις.
Η συντονιστική επιτροπή αγώνα προγραμματίζει άμεσα τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής του υπουργείου οικονομικών για την επίλυση και των υπολοίπων προβλημάτων του κλάδου.
Συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε. Παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα και προωθούμε τα υπόλοιπα προβλήματα του κλάδου μας, που τόσα χρόνια μένουν άλυτα με κύρια ευθύνη των εκπροσώπων μας.
 
Την κίνηση συνυπογράφουν 21 σωματεία από όλη την Ελλάδα .