Παπαδοπουλος Super Markets
Τους Δημάρχους όλων των Δήμων και τον Περιφερειάρχη θα δει ο Γ. Αμυράς κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2021 12:31
1647379468.jpgΟ Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς θα βρίσκεται στα Γιάννενα το προσεχές Σαββατοκύριακο για σειρά συναντήσεων εργασίας με την Περιφερειακή Αρχή, καθώς και με τους Δημάρχους και των οκτώ Δήμων του Νομού.
Συγκεκριμένα, ο κ. Αμυράς θα ξεκινήσει τον κύκλο των επισκέψεών του το πρωί του Σαββάτου με τον Δήμο Δωδώνης όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Ντακαλέτση και θα ακολουθήσουν οι Δήμος Ιωαννιτών με τον Δήμαρχο κ. Μωυσή Ελισάφ, η Περιφέρεια Ηπείρου με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο Δήμος Κόνιτσας με τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Εξάρχου, ο Δήμος Πωγωνίου με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Καψάλη, ο Δήμος Ζαγορίου με τον Δήμαρχο κ Γεώργιο Σουκουβέλο, ο Δήμος Ζίτσας με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Πλιάκο και ο Δήμος Μετσόβου με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Τζαφέα. Την Κυριακή ο Υφυπουργός Περιβάλλοντοςθα επισκεφτεί τα Πράμαντα και τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκωνόπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ Ιωάννη Σεντελέ.
 
Έχοντας πρόσφατη την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, ο κ. Αμυράς επιθυμεί, στο πλαίσιο του καινούργιου ρόλου που αναλαμβάνει, να λάβειενημέρωση για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τον Νομό και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.