Παπαδοπουλος Super Markets
Υποβολή πρότασης για ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων 25χλμ. προϋπολογισμού 5.258.500, 00 ευρώ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2021 15:12
345438544.jpgΠρόταση  για παρεμβάσεις προϋπολογισμού που αγγίζει τα 5.258.500,00 ευρώ υπέβαλε ο Δήμος Αρταίων, στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών, για έργα αγροτικής οδοποιίας σε δημοτικές ενότητες του Δήμου.
Συγκεκριμένα, αναμένεται να πραγματοποιηθούν εργασίες  ασφαλτόστρωσης 25 χλμ  αγροτικού οδικού δικτύου σε Βάλτο Βίγλας, σε Βλαχέρνα, Γραμμενίτσα και Χανόπουλο – Ρόκκα, για την βελτίωση της προσβασιμότητας σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις σε περιοχές του Δήμου Αρταίων.
 
Η βελτίωση της προσβασιμότητας σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις και η συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στις Δημοτικές Ενότητες Φιλοθέης, Αμβρακικού και Βλαχερνών είναι το φυσικό αντικείμενο της πρότασης. 
 «Ως Δήμος, ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε δυναμικά. Με αμείωτη ένταση, τα στελέχη του Δήμου, οι συνεργάτες μου με πολλή δουλειά, με πρόγραμμα, με σχέδιο, με όραμα και σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων συνεχίζουμε διεκδικώντας χρηματοδοτήσεις από όλα τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα»  ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.