Παπαδοπουλος Super Markets
Μεταφέρεται στο Πνευματικό Κέντρο η εκδήλωση και ηέναρξη του EpirusFilmFestival σήμερα 18/9 Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020 12:23
814929862.jpgΛόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια του κοινού, σας ενημερώνουμε ότι το promotionaleventγια το έργο CIAK που διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου και το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Μουσείο Αργυροτεχνίας – Ακρόπολη Ιτς Καλέ, θα μεταφερθεί τις ίδιες ώρες στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων.  
Το πρόγραμμα παραμένει ίδιο με ώρα έναρξης 19:30και θα ακολουθήσειη έναρξη του FilmFestival και η προβολή της ταινίας «Το Κόλπο του Αιώνα» στις 21:30.
Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και σε όλους τους χώρους θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του COVID 19 και είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.
Λίγα λόγια για το έργο CIAK
Το ευρωπαϊκό έργο CIAK«Κοινέςπρωτοβουλίεςγιατηναναγνώρισηκαιαξιοποίησητουτουριστικούδυναμικούτηςπεριοχήςτουπρογράμματοςμέσωκινηματογράφου – CommonInitiativestoAcKnowledgeandvalorizetourismpotentialoftheprogrammeareathroughcinema» θα αξιοποιήσει τον οπτικοακουστικό δημιουργικό τομέα για την προώθηση του αντίστοιχου άυλου πολιτιστικού τομέα και την αξιοποίηση των φυσικών πόρων των Περιφερειών που συμμετέχουν στο έργο.
 Γενικός στόχος είναι να προωθήσει την αξιοποίηση των εμπλεκόμενων περιοχών της Απουλίας και των Ελληνικών Περιφερειών με την εφαρμογή πρωτοβουλιών που συνδέονται με τον οπτικό-ακουστικό τομέα όπως η δημιουργία FilmOffices, η διοργάνωση κινηματογραφικών φεστιβάλ και εργαστηρίων σεναριογραφίας και η παραγωγή ταινιών μικρού μήκους. Έτσι δημιουργείται η ευκαιρία για τις περιοχές αυτές να γίνουν ευρύτερα γνωστές και να αναδειχθεί η ελκυστικότητα των τόπων, καθώς και η ιστορική και φυσική ομορφιά τους ως καταλύτες για την τουριστική τους ανάπτυξη.