Παπαδοπουλος Super Markets
Συνάντηση εργασίας Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2020 12:08
4291296015.jpgΣυνάντηση εργασίας είχαν σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημήτριος Δημητρίου και  ο Πρόεδρος του 6ου Π.Τ Ηπείρου  Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Δημήτριος Λάμπρου, παρουσία του Προέδρου της Ε.Φ.Ε.Ε.Ι  κ. Σπ.Μπέκα  και της Αντιπροέδρου κας Β.Παππά ενώ στην συνάντηση παρευρέθη και ο Γ.Γ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου 6ουΠ.Τ.Ηπείρουκ. Ι.Πατούνας.
Στην συνάντηση τα δυο Επιμελητήρια συμφώνησαν να χαράξουν μια νέα στρατηγική επικοινωνίας με κοινές  δράσεις για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των κλάδων της επιχειρηματικότητας καθώς και κοινής  λειτουργίας  σε θέματα τα οποία άπτονται της ανάπτυξης της περιοχής.
Το πρώτο βήμα της κοινής τους δράσης, θα είναι άμεσα το επόμενο διάστημα η δημιουργία πλατφόρμας παρατηρητηρίου των επιπτώσεων στην οικονομική δραστηριότητα των επιχειρήσεων κατά της περίοδο της πανδημίας και του lockdownκαθώς και την μετά covidεποχή, με την ενεργή συμβολή στο εγχείρημα της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Ιωαννίνων.
Στην συνάντηση επίσης αποφασίστηκε, το επόμενο διάστημα να αναδειχθούν τα προβλήματα τα οποία πρόεκυψαν την περίοδο του lockdownκαι αφορούν τον κλάδο των φοροτεχνικών –λογιστών, θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του επαγγέλματος τους αλλά και με μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο, με δεδομένο ότι όλο το προηγούμενο διάστημα τα γραφεία των φοροτεχνικών δέχθηκαν όλο το βάρος της υλοποίησης οικονομικών ζητημάτων των επιχειρήσεων χωρίς κανείς να υπολογίζει τον ανθρώπινο παράγοντα και το μειωμένο προσωπικό λόγω των απαγορεύσεων.