Παπαδοπουλος Super Markets
Σε λειτουργία και πάλι από τη Δευτέρα 1-6-2020 τα ΚΔΑΠ του Δήμου Πρέβεζας Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 01 Ιούνιος 2020 12:58
909068260.jpgΣτο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, που επιβλήθηκαν κατά την πρώτη φάση της πανδημίας με σκοπό την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με απόφαση του Δημάρχου Πρέβεζας επαναλειτουργούν από σήμερα, Δευτέρα 1/6/2020 τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Πρέβεζας, λαμβανομένων υπόψιν των μέτρων ασφάλειας και προσωπικής υγιεινής που προτείνει ο ΕΟΔΥ για τους κλειστούς χώρους.
Για τη σωστή και ασφαλή επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ είναι αναγκαίο να τηρούνται τα παρακάτω μέτρα:
1.Δεν επιτρέπεται η προσέλευση των παιδιών που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου ή συγκατοικούν με άτομο που ανήκει σε αυτές.
2.Ως προς την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών από τη Δομή συστήνεται να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να περιορίζονται οι επαφές μεταξύ παιδιών-γονέων-προσωπικού.
Καλούνται οι γονείς, κηδεμόνες των παιδιών να συμπληρώσουν υπεύθυνες δηλώσεις σε εφαρμογή των παραπάνω μέτρων. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα υποβάλλονται στο ΚΔΑΠ Πρέβεζας και ΚΔΑΠ Σινώπης ηλεκτρονικά στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. αντίστοιχα.
 
Από το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πρέβεζας