Παπαδοπουλος Super Markets
Τιμήθηκαν με κάθε επισημότητα και φέτος οι ιστορικές μάχες του Γριμπόβου Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 25 Μάιος 2020 13:54
3818229949.jpgΜε μια λιτή εκδήλωση χωρίς πολύ κόσμο,εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν λόγω της πανδημίας του Covid-1.9, αλλά με κάθε επισημότητα, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, η εκδήλωση για την επέτειο των Ιστορικών Μαχών Γριμπόβου του 1897 και του 1912-13. 
 Μετά την Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριμπόβου, ακολούθησε ομιλία  για τις μάχες του Γριμπόβουαπό την εκπαιδευτικό Κατερίνα Σχισμένου, ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων.
«Τιμούμε σήμερα εκείνους που θυσιάστηκαν για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι. Εκείνους που προέταξαν το καθήκον προς την πατρίδα, προς την οικογένεια προς κάθε έναν συνάνθρωπό τους. Οι ιστορικές μάχες του Γριμπόβου αποτελούν μια σελίδα της αιματοβαμμένης, αλλά και ένδοξης ελληνικής ιστορίας που οφείλουμε να γνωρίζουμε. Είναι χρέος μας να γνωρίζουμε και να τιμούμε την ιστορία του τόπου μας» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πρασίνου και Ανακύκλωσης, Γιώργος Μπουκουβάλας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Βουλευτής της Ν.Δ  κ.ΓιώργοςΣτύλιος, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, κα.ΌλγαΓεροβασίλη, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ.Χρήστος Γκόκας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Γιώργος Μπουκουβάλας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αρταίωνκ.Κώστας Ζέρβας, η Προέδρος της Κοινότητας Γριμπόβου κα. Σοφία Κέφη, εκπρόσωπος της Αστυνομίας, καθώς και εκπρόσωποι του Συμβουλίου της περιοχής.