Παπαδοπουλος Super Markets
Ίση μοριοδότηση για όλους ζητά ο Αμυράς Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Μάιος 2020 10:47
1647379468.jpgΤον αποκλεισμό μοριοδότησης υποψήφιων εκπαιδευτικών σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ για σεμινάριο επιμόρφωσης που έλαβαν στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ.) θίγει ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Γιώργος Αμυράςμε Αναφορά του προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Ο βουλευτής καταθέτει την επιστολή των αποφοίτων του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ) του παραρτήματος Ιωαννίνων της Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. 2015-2016 και γίνεται γνωστό ότι η επιμόρφωση που έλαβαν κατά το συγκεκριμένο έτος ενώ τους παρέχει την απαιτούμενη παιδαγωγική επάρκεια τους αποκλείει της μοριοδότησης (2 μόρια) για μόλις έξι (6) ημέρες λόγω μικρότερης διάρκειας φοίτησης των επτά (7) μηνών που απαιτείται.
Επισημαίνεται ότι οι εβδομάδες μαθημάτων είναι ίδιες σε όλα τα έτη, οι υποχρεώσεις των σπουδαστών  ομοίως ίδια σε όλα τα έτη λειτουργίας του συγκεκριμένου προγράμματος και η ημερολογιακή διαφορά που προέκυψε για την περίοδο 2015-2016 οδήγησε σε έναν άνισο τρόπο μοριοδότησης εις βάρος των μετέπειτα υποψήφιων εκπαιδευτικών.