Παπαδοπουλος Super Markets
Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κορωνοϊού του Δήμου Αρταίων Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2020 16:23
345438544.jpgΤο Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Κορωνοϊού που σύστησε ο Δήμος Αρταίων, τις τελευταίες ημέρες προχώρησε στις εξής ενέργειες για την πρόληψη και την  αντιμετώπιση του υγειονομικού φαινομένου που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης: 
Επαναληπτική απολύμανση του αμαξοστάσιου και όλων των οχημάτων τουΔήμου Αρταίων, όλων των δημοτικών υπηρεσιών (Δημαρχείο, Κοινωνικές Δομές, Νομικά Πρόσωπα, ΚΕΠ,και πρώην ΚΕΠ Δ.Ε Αμβρακικού, Βλαχέρνας, Ξηροβουνίου και Φιλοθέης), πλατείες Δημοτικών Ενοτήτων, των αγροτικών ιατρείωνόλων των Κοινοτήτων, της Λαϊκής Αγοράς, του ΕΚΑΒ, του ταχυδρομείου και του γηροκομείου.
Αυστηρές συστάσεις έχουν δοθεί και στις καθαρίστριες για την σχολαστική καθαριότητα των δημοτικών υπηρεσιών, των Κοινωνικών Δομώνκαι των ΚΕΠ.
Κατ´ οίκον, διανομή των ειδών των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αρταίων (παντοπωλείο, φαρμακείο, δομή σίτισης), από τους υπαλλήλους της Δομής  προς τους δημότες ώστε οι πολίτες να «Μένουν Σπίτι» και να προστατεύονται από την μετάδοση και την διασπορά του Κορωνοιού.
Ιδιαίτερη μέριμνα  για τα αδέσποτα ζώα λαμβάνει ο Δήμος Αρταίων για την σίτιση και την φροντίδα τους τοποθετώντας και εφοδιάζοντας με τροφή και νέα επιπλέον σταθερά σημεία σίτισης για τα αδέσποτα ζώα σε διάφορα σημεία του Δήμου, προτρέποντας τους φιλόζωους πολίτες να παραμένουν στο σπίτι τους, καθησυχάζοντας τους ότι ο Δήμος Αρταίων έχει μεριμνήσει για την φροντίδα και την σίτιση των τετράποδων φίλων.
Ο επικεφαλής του Κέντρου και Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Κώστας Ζέρβας  δήλωσε:
 «Η απόφαση του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη  για την σύσταση του εν λόγω Κέντρου μας επιτρέπει να δράσουμε με ακόμη πιο γρήγορα αντανακλαστικά και να είμαστε σε συνεχή επαφή με τους πολίτες. 
Στόχος του Κέντρου είναι η άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση της κρίσης και η  παροχή αποτελεσματικής βοήθειας προς τους δημότες».
 
Υπενθυμίζουμε ότι, το Ειδικό Γραφείο στεγάζεται στον 2ο όροφο του Δημαρχείου,  λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή από 8:00π.μ έως 16:00μ.μ μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 26813 62131 και στο 6988226938, ή στο  e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .