Παπαδοπουλος Super Markets
Η δεύτερη συνάντηση της Ομάδας του έργουTHEMA Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020 16:32
1987022101.pngΗ Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου THEMA που υπάγεται στην διασυνοριακή πρωτοβουλία INTERREG – IPA Ελλάδα – Αλβανία, οργάνωσε Ομάδα Εμπειρογνωμόνων(FocusGroup) προκειμένου να αναλύσει τις ανάγκες και να δημιουργήσει τις συνθήκες τουριστικής έλξης στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν.
Η δεύτερη συνάντηση της Ομάδας πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης των Ιωαννίνων και έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, της  Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου, του Σωματείου Καφέ - Μπαρ - Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Ιωαννίνων, της Αναπτυξιακής Εταιρείας «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε», των επιχειρήσεων υπαίθριων δραστηριοτήτων, της γαστρονομίας κ.αλ.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι δράσεις του έργουTHEMA, συζητήθηκαν τα στοιχεία προσέλκυσης των τουριστών που διαθέτει κάθε επιχείρηση και προτάθηκε η υλοποίηση ενός «Συστήματος Επιβράβευσης» (bonuspoints) ώστε να καταστεί κάθε επιχείρηση πιο θελκτική στους πελάτες της.
Το focusgroup θα παραμείνει ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ενώ η συμμετοχή των επιχειρηματιών του τουρισμού σε αυτό είναι ελεύθερη. Τόσο τα μέλη του όσο και ο επιχειρηματικός κόσμος του τουρισμού θα ενημερώνονται τακτικά για αυτές τις συναντήσεις, τα προς συζήτηση θέματα και τις λοιπές δραστηριότητες του έργου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή να τηλεφωνήσετε στο 6977447313.
Το έργο THEMA χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg – IPACBC | Greece – Albania.
 
ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ