Παπαδοπουλος Super Markets
Ο Δήμος Ιωαννιτών κοντά σου, όπου κι’ αν βρίσκεσαι Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020 14:44
545730859.jpgΜε ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε ότι η διαδικτυακήπλατφόρμα επιβράβευσηςτης ανακύκλωσηςFollowgreenΔήμου Ιωαννιτών(Followgreen.gr/ioannina) είναι πλέον διαθέσιμη και για κινητά τηλέφωνα!Η εφαρμογή αποτελεί μία καινοτομίατου Δήμου, καθώς επιβραβεύει την ανακύκλωση των πολιτών, όπου και αν βρίσκονται.
Ο δημότης κάνοντας χρήση της εφαρμογής μπορεί να αποκτήσειεύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό(Άρθρα/Βίντεο/Κουίζ) της πλατφόρμας για την ανακύκλωση και το περιβάλλον, μέσω του οποίου κερδίζει πόντους επιβράβευσης. 
Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα στονδημότηνα ανακαλύψει τα πλησιέστερασημεία ανακύκλωσης στον ΔήμοΙωαννιτών μέσωπλοήγησης σε χάρτη, όπου περιλαμβάνονται οδηγίες και χρηστικές πληροφορίες. Παράλληλα, κερδίζει πόντους είτε καταχωρώντας τον 10ψήφιο κωδικό, είτε σαρώνοντας με το κινητό του το ειδικό Qrcode,που θα βρει στο κουπόνι επιβράβευσης για την ανακύκλωσηπου κάνει στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου.
Η εφαρμογήπεριέχειέναν πλήρη και σύγχρονο μηχανισμό για την προβολή των πλησιέστερων τοπικών καταστημάτων που παρέχουν προσφορές/υπηρεσίες.Οιδημότες μπορούν να αποκτήσουν τις προσφορές/υπηρεσίες εξαργυρώνοντας τους πόντους επιβράβευσης, που έχουν συγκεντρώσει από τις παραπάνω ενέργειες.
 
Το FollowgreenApp του Δήμου Ιωαννιτώνδιατίθεται χωρίς χρέωσηστα «Appstore» για iPhone και «Google play» για Android κινητάκαι είναι προσβάσιμο σε όλους τους δημότες.
Μη χάνεις χρόνο, κατέβασε τη νέα μας εφαρμογή 
&
μπες στο παιχνίδιτης ανακύκλωσης!