Παπαδοπουλος Super Markets
Τελετή Αποκαλυπτηρίων της Προτομής Ξενοφώντος Κοντιάδη Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 16:51
2816612377.jpgΣτο πλαίσιο του εορτασμού της 107ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πραγματοποιεί Τελετή Αποκαλυπτηρίων της Προτομής Ξενοφώντος Κοντιάδη στο Μουσείο Ιστορίας της Ιατρικής, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14.00.
 
Η τελετή περιλαμβάνει χαιρετισμό από  τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Τριαντάφυλλο Α.Δ. Αλμπάνη και τον Αντιπρύτανη Καθηγητή κ. Μηνά Η. Πασχόπουλο καθώς και ξενάγηση από τον πρ. Καθηγητή Ιστορίας της Ιατρικής κ. Στέφανο Γερουλάνο. Τα αποκαλυπτήρια της προτομής Ξενοφώντος Κοντιάδη θα τελέσει η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος. Η τελετή θα ολοκληρωθεί με την φύτευση του Πλατάνου του Ιπποκράτη, έξω από το Μουσείο Ιστορίας της Ιατρικής.  
 
Τέλος, η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος θα επισκεφθεί το Εργαστήριο Ερευνών Νεοελληνικής Φιλοσοφίας του Τμήματος Φιλοσοφίας, όπου θα ξεναγηθεί από τον Διευθυντή του Εργαστηρίου, Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Θ. Πέτσιο.