Παπαδοπουλος Super Markets
Η επαναλειτουργία του Α.Τ. Κατσικά σε Αναφορά του Αμυρά προς Χρυσοχοΐδη Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2020 14:48
1647379468.jpgΤο αίτημα των κατοίκων της Κοινότητας Κατσικά στον Δήμο Ιωαννιτών για την επανασύσταση και λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής,επαναφέρει ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Γιώργος Αμυράς με Αναφορά του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Ο βουλευτής καταθέτοντας την επιστολή του Προέδρου της Κοινότητας Κατσικά, Δημήτρη Μπούτση, επισημαίνειτη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και το αίτημα των κατοίκων για αυξημένη αστυνόμευση.Διευκρινίζεταιότι στον καταυλισμό του Κατσικά φιλοξενούνται πάνω από 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες από 38 χώρες.  
Οι δημότες Κατσικά τονίζουν ότι από το καλοκαίρι του 2017 που καταργήθηκε το Α.Τ. παρατηρήθηκε αύξηση της παραβατικότητας και του μικρού εγκλήματος. Το Α.Τ. κάλυπτε γεωγραφικά 14 χωριά με πληθυσμό 25.000 κατοίκων στην ενδοχώρα του πρώην Δήμου Παμβώτιδος.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αναφοράς:
 
Αθήνα  11.02.2020
ΑΝΑΦΟΡΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
 
 
ΚΑΤΑΘΕΤΩ
σαν Αναφορά, τη συνημμένη επιστολή του Προέδρου της Κοινότητας Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών Δημήτριο Μπούτση σχετικά με την επανασύσταση και λειτουργία του Α.Τ. Κατσικά. 
Παρακαλώ τον αρμόδιο υπουργό να απαντήσει σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.
 
 
 Ο αναφέρων Βουλευτής
 
                        Γιώργος Αμυράς