Παπαδοπουλος Super Markets
Δραστηριότητες Σταύρου Καλογιάννη Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 14:45
2965136701.jpgΣυνάντηση με τον Υπουργό Μετανάστευσης κ. Ν. Μηταράκη, ο οποίος επισκέφθηκε την Παρασκευή (7/2) τα Ιωάννινα, είχε ο Σταύρος Καλογιάννης, από τον οποίο ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις επί των μεταναστευτικών ροών προς τη χώρα μας. Ο κ. Μηταράκης ανέφερε ότι υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος με άξονες, μεταξύ άλλων, την καλύτερη φύλαξη των συνόρων, την επίσπευση διαδικασίας ασύλου και τις επιστροφές. 
Την ίδια ημέρα (7/2), ο Σταύρος Καλογιάννης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων (ΣΕΒΙΠΙ), που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου. Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκατεστημένες στη ΒΙΠΕ επιχειρήσεις και να ανταλλάξει απόψεις με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Αραμπατζή, με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ κ. Ψαθά και με πολλούς επιχειρηματίες. Στον χαιρετισμό του ο Σταύρος Καλογιάννης αναφέρθηκε στη θετική αντιμετώπιση της Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη προς την επιχειρηματικότητα, τονίζοντας ότι «άλλαξε ο αέρας στην αγορά». Αναφέρθηκε επίσης στις σοβαρές εκκρεμότητες στον χωρικό σχεδιασμό του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, που δημιουργούν προβλήματα στηνανάπτυξη νέων επιχειρήσεων. Σε ό,τι αφορά τους οδικούς άξονες, δήλωσε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η Ιόνια οδός μέχρι την Κακαβιά και υπογράμμισε τη σημασία ολοκλήρωσης του Ε-65, εκτιμώντας ότι θα προσφέρει πολλά στην Ήπειρο.
Το Σάββατο (8/2) ο Σταύρος Καλογιάννης συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη και μετείχε στη σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων. Αναφέρθηκε στην ανάγκη αστυνόμευσης των παραμεθόριων περιοχών και του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων με σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, εξήρε το έργο των αστυνομικών και τη συνεργασία που έχει με την ηγεσία της Αστυνομίας.
Τη Δευτέρα (10/2) ο Σταύρος Καλογιάννης συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του αγίου  Χαραλάμπους, πολιούχου του Περάματος .