Παπαδοπουλος Super Markets
Τα αποτελέσματα της Hall of Brands Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 11:40
3991177446.jpgΑυλαία του πρώτου γύρου στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, Hall of Brands, είχαμε το Σαββατοκύριακο, με την Κατσικά να παίρνει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας Χειμώνα.
Στις αναμετρήσεις του Σαββάτου, η Θύελλα μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με την Καστρίτσα, πέρασε το εμπόδιο και της Κράψης, αφού νίκησε τον ΠΑΣ με 1-3 στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, παραμένοντας έτσι πρωτοπόρος. 
Επιβλητική νίκη και για τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά, που παραμένει στο «κυνήγι» της Κατσικάς, καθώς νίκησε στο γήπεδο Παρακαλάμου τη Κρύα, με 4-1, παραμένοντας έτσι δεύτερος. 
Πολλά γκολ σημειώθηκαν και στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Γεώργιος Πρίσκας», με την Προοδευτική Περάματος να νικάει στην έδρα της τη Θύελλα Ελεούσας, με σκορ 3-2. 
Στα παιχνίδια της Κυριακής, άλλη μια συντριπτική ήττα για τον Θρίαμβο Σερβιανών, που ηττήθηκε από την Πίνδο Κόνιτσας με 0-8. 
Νίκη με 4-2 για την Καστρίτσα επί του ΠΑΣ Αγίας Μαρίνας, που παραμένει στο κυνήγι της Κατσικάς και του Αγροτικού Αστέρα. 
Βαριά ήττα για την ομάδα της Κόντσικας, καθώς ηττήθηκε με σκορ 0-5 στο γήπεδό της από το Μέτσοβο. 
Νέα ήττα στο πρωτάθλημα για τους Μικρασιάτες , που ηττήθηκαν με 0-2 από το Νησί και παραμένουν σε δεινή βαθμολογική θέση. 
Τέλος, άλλη μια νίκη προστέθηκε στο ενεργητικό των Χουλιαράδων , που νίκησαν εκτός έδρας  την Κοσμηρά με 0-2, παραμένοντας στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.  
Ράνια Κρικώνη