Παπαδοπουλος Super Markets
Αποτελέσματα Hall of Brands Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 13:47
3991177446.jpgΆνοιξε η αυλαία της πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας για το 2020 αυτό το Σαββατοκύριακο, με το ντέρμπι της Κυριακής να είναι αυτό, που δέσποζε στην αγωνιστική. 
Στις αναμετρήσεις του Σαββάτου ο Θρίαμβος Σερβιανών που εξακολουθεί να παραμένει στο πρωτάθλημα υπέστη άλλη μια μεγάλη ήττα, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ Αγίας Μαρίνας με 9-1. 
«Λευκή» ισοπαλία στο Νησί, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Κοσμηρά, με τις δύο ομάδες να απομακρύνονται αρκετά από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 
Σαρωτική νίκη για την ομάδα του Παρακαλάμου, που νίκησε το Πέραμα στην έδρα του με 0-4, με τον Αγροτικό Αστέρα να είναι δεύτερος, έχοντας 35 βαθμούς. 
Ήττα του Μετσόβου στην έδρα του με 1-2 από την Κράψη, με τους γηπεδούχους όμως να παραμένουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.
Νίκη των Χουλιαράδων στο Ενωσιακό γήπεδο επί της Κόνιτσας με 2-1, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τέταρτη θέση. 
Στα παιχνίδια της Κυριακής, κόκκινο βάφτηκε το ντέρμπι της Κατσικάς, καθώς η τοπική ομάδα νίκησε με 3-1 τον Αγροτικό Καστρίτσας και έτσι η Θύελλα οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 38 βαθμούς. 
Τέλος, ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Κρύα και ΑΕΜ στο γήπεδο της πρώτης, με αμφότερες τις ομάδες να βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση.
 
Ράνια Κρικώνη