Παπαδοπουλος Super Markets
Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων θα υποδεχθεί μελωδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τους επιβάτες των αεροπορικών πτήσεων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2019 14:14
3535585199.jpgΜια ευχάριστη και μελωδική έκπληξη περιμένει τους επιβάτες που θα καταφθάσουν στο διεθνές αεροδρόμιο Ιωαννίνων τις ημέρες των γιορτών.
Στις 23,24, 26, 27, 28,29& 30 Δεκεμβρίου τους επιβάτες θα ταξιδέψουν μελωδικά ο Ανδρέας Κάσος με το πιάνο του και ο Νίκος Παπαδιώτης με τη φωνή του, ενώ παράλληλα ο Αλέξανδρος Λώλης με την παρτενέρ του θα χορέψουνValsκαι Tango.Στις 26 & 30 Δεκεμβρίου το αεροδρόμιο θα πλημμυρίσει με τις μουσικές επιλογές του DjΧάρη Τσίτου.
Είναι η πρώτη φορά που τέτοιες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στο διεθνές αεροδρόμιο Ιωαννίνων και αποτελεί μια ένδειξη της συνολικής προσπάθειας που καταβάλλεται από τους αρμόδιους φορείς για την περαιτέρω αναβάθμιση του.
Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων με υποστηρικτές τον Δήμο Ζίτσας, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων και επώνυμες επιχειρήσεις της πόλης μας τις οποίες και ευχαριστούμε.
 
ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ