Παπαδοπουλος Super Markets
Συνέδριο με θέμα «Μεταβολικά νοσήματα από τον Ιπποκράτη έως σήμερα» Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 11:07
1012336504.jpgΟλοκληρώθηκε την Κυριακή 8.12.2019στην Κόνιτσατο 2ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο με θέμα «Μεταβολικά νοσήματα από τον Ιπποκράτη έως σήμερα», που διοργάνωσε η Εταιρεία Διάδοσης Ιπποκρατείου Πνεύματος, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο της Γ’ Παθολογικής Κλινικήςτου Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας –Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων». 
Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν ο Ενδοκρινολόγος – Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Δημήτριος Κιόρτσης και ο Διευθυντής Γ’ Παθολογικής Κλινικής & Υπεύθυνος του Διαβητολογικού Κέντρου Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας  - Πειραιά  κ.  Σταύρος Μπούσμπουλας.
Το συνέδριο διήρκεσετρεις ημέρες 6-8/12/2019.Συμμετείχαν ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και περιέλαβε επιστημονικές παρουσιάσεις σε ποικίλα,ενδιαφέροντα θέματα. 
Στην τελετή έναρξης απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας και ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Νικόλαος Εξάρχου. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πλήθος πολιτών, ενώ την εκδήλωση έναρξης πλαισίωσε ο Χορευτικός Όμιλος Κόνιτσας με παραδοσιακούς χορούς από την περιοχή της Κόνιτσας.
Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στους διοργανωτές και συνέδρους. Ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον αξιόλογο συντοπίτη ιατρό - επιστήμονα κ. Σταύρο Μπούσμπουλα,που αποτελεί ψυχή του συνεδρίου και αγωνίζεται πάντα για τον τόπο μας.