Παπαδοπουλος Super Markets
Μαθητές γνωρίζουν τις δομές, τη λειτουργία και τις δράσεις της Περιφέρειας Ηπείρου Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 27 Νοέμβριος 2019 14:34
3113258793.jpgΠρόγραμμα επισκέψεων μαθητών στην Περιφέρεια Ηπείρου, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τη δομή, τον τρόπο λειτουργίας και τις δράσεις της, έχει  θέσει σε εφαρμογή η Περιφερειακή Αρχή σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα. 
Η πρωτοβουλία έχει λάβει τη συμβολική ονομασία «Περιφέρεια των εφήβων». Η πρώτη επίσκεψη έγινε από μαθητές των «Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων»και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου το Διοικητήριο επισκέφθηκαν μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Ιωαννίνων. 
 Τους μαθητές του σχολείου, που συνοδεύονταν από τη Δ/ντρια κ.Παρασκευή Καλτσούνη και εκπαιδευτικούς, υποδέχτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων κ.Κώστας Σιαράβας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείαςκ.Αγνή Νάκουκαι ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Οδυσσέας Πότσης, που είναι και ο  συντονιστής του προγράμματος. 
Οι μαθητές  ξεναγήθηκαν στο κτήριο της Περιφέρειας,και στη συνέχεια από τα έδρανα των περιφερειακών συμβούλων απηύθυναν ερωτήσεις στους Αντιπεριφερειάρχες για διάφορα γενικά ζητήματα και απορίες που είχαν, ως και ειδικότερα που αφορούσαν τα ΑμεΑ. 
Την Παρασκευή (12 μ) θα ακολουθήσει επίσκεψη μαθητών της Ζωσιμαίας.