Παπαδοπουλος Super Markets
Αποτελέσματα Hall of Brands Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2019 12:29
3991177446.jpgΈπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας, Hall of Brands, με την κορυφή να παραμένει αμετάβλητη. 
Στα παιχνίδια του Σαββάτου, διακοπή υπήρξε στο παιχνίδι του Μετσόβου, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Θρίαμβο Σερβιανών. 
Στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο Θυελλών, νικήτρια ήταν εκείνη της Κατσικάς, που επικράτησε της Ελεούσας με 1-2, συνεχίζοντας έτσι την πορεία πρωταθλητισμού της. 
Διπλό των Χουλιαράδων στο «Γ. Πρίσκας», που επικράτησαν της Προοδευτικής Περάματος με 0-2, παραμένοντας έτσι σταθερά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. 
Νίκη της Πίνδου Κόνιτσας με 0-2 επί της Κόντσικας στο γήπεδο της δεύτερης, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν  στους 13 βαθμούς. 
Την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Π.Α.Σ. Κράψης, που επικράτησε στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, της Κοσμηράς, με 2-0. 
Στις αναμετρήσεις της Κυριακής, με νίκη 1-2 «δραπέτευσε» ο Αετός Νήσου από το γήπεδο της Κρύας, επικρατώντας της τοπικής ομάδας. 
Σε τροχιά πρωταθλητισμού παρέμεινε για άλλη μια αγωνιστική η ομάδα του Παρακαλάμου, που επικράτησε του Π.Α.Σ. Αγίας Μαρίνα, με 3-0. 
Τέλος, για άλλη μια φορά παρέμεινε το αήττητο σερί της Καστρίτας, που επιβλήθηκε των Μικρασιατών με 1-5, παραμένοντας έτσι αήττητη στην κορυφή. 
 
Ράνια Κρικώνη