Παπαδοπουλος Super Markets
Αποτελέσματα Hall of Brands Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019 11:47
3991177446.jpgΟλοκληρώθηκε και η 8η αγωνιστική της πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας, με την Καστρίτσα για άλλη μια φορά να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.
Στα παιχνίδια του Σαββάτου, το Νησί αν και δύσκολα, τελικά κατάφερε να επικρατήσει της Κόντσικας, στο γήπεδό της, με 0-1.
Οι Χουλιαράδες νίκησαν τον Π.Α.Σ. Κράψης, στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, με 1-2, παραμένοντας έτσι στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.  
Στις αναμετρήσεις της Κυριακής, «εκκωφαντική» νίκη για τη Θύελλα Ελεούσας, που «συνέτριψε» τον Θρίαμβο Σερβιανών, με 8-0. 
Τη δεύτερη νίκη της σημείωσε η Προοδευτική Περάματος, που νίκησε την προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα Κρύα, με σκορ 2-1. 
Την έκτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Κατσικά, που επικράτησε στο «Αγιά Σοφία» των Μικρασιατών, με το ευρύ 1-4. 
Νίκη για την ομάδα της Κοσμηράς, με 2-1, επί της Αγίας Μαρίνα, στο γήπεδό της, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, με μόλις ένα βαθμό διαφορά. 
Για άλλη μια αγωνιστική προελαύνει πρωτοπόρος και αήττητη η Καστρίτσα, καθώς έκαμψε και το εμπόδιο της Κόνιτσας, νικώντας την με 2-0. 
Τέλος, νίκη με το ίδιο σκορ και για τη δεύτερη στην κατάταξη ομάδα του Παρακαλάμου, που επικράτησε στο γήπεδό της, του Π.Α.Σ. Μετσόβου.
 
Ράνια Κρικώνη