Παπαδοπουλος Super Markets
Eίκοσι χρόνια από την ίδρυση της Εταιρίας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2019 12:16
1170407736.jpgΣας γνωρίζουμε ότι συμπληρώνονται εφέτος είκοσι χρόνια από την ίδρυση της Εταιρίας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, το έτος 1999. Με την ευκαιρία αυτή η Εταιρία μας οργανώνει επετειακή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, και ώρα 19:30, στην αίθουσα ‘Δημήτρης Χατζής’ (παλαιά δημοτικά σφαγεία) του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών. Κατά την εκδήλωση αυτή, μετά τις σύντομες καθιερωμένες προσφωνήσεις, θα μιλήσουν:
Ο Νίκος Υφαντής, φιλόλογος – συγγραφέας, πρώην Πρόεδρος της Εταιρίας μας και σήμερα Πρόεδρος του Ιδρύματος Βορειοηπειρωτικών Ερευνών, με θέμα:
‘Νίκος Τέντας, ο λόγιος και ο άνθρωπος’.
Ο Μιχάλης Αράπογλου, αρχιτέκτονας – δρ ανθρωπογεωγραφίας, συγγραφέας – ποιητής, Αντιπρόεδρος της Εταιρίας μας, με θέμα:
‘Σύντομη ιστορική αναφορά στην Εταιρία Λογοτεχνών & Συγγραφέων Ηπείρου’.
Ο Χάρης Λεοντάρης, φιλόλογος – συγγραφέας, Γενικός Γραμματέας της Εταιρίας, με θέμα:
‘Ηπειρωτικά Γράμματα και Εθνική Αντίσταση’.
Την εκδήλωση συντονίζει ο φιλόλογος – συγγραφέας και Ταμίας της Εταιρίας, Σπύρος Εργολάβος.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθεί δωρεάν ο 16ος τόμος του Περιοδικού ‘Ηπειρωτικά Γράμματα’, που εκδίδει η Εταιρία, στην έκδοση του οποίου ηθικός και οικονομικός αρωγός, από την πρώτη στιγμή, είναι η Περιφέρεια Ηπείρου.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να παραβρεθούν στην εκδήλωση, κατά την οποία θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν την εικοσάχρονη δράση της Εταιρίας μας και την προσφορά της στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη της Ηπείρου.