Παπαδοπουλος Super Markets
Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων για την μη πρόσκληση στην συνέλευση των ΚΤΕΛ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 09:47
1210470203.jpgΤο Επιμελητήριο Ιωαννίνων ως θεσμός  αλλά και ο Πρόεδρος του κος  Δημήτρης Δημητρίου, δεν πάσχουν  από καλέσματα  και  προσκλήσεις, όπου και να έχουν καλεστεί  έχουν εκφέρει τεκμηριωμένα  απόψεις για την αναπτυξιακή προοπτική  του νομού και  της χώρας, με γνώμονα πάντα το  συμφέρον της επιχειρηματικότητας.
Κάποιοι μάλλον φορώντας την κομματική τους φανέλα και εβρισκόμενοι μόνιμα στη θέση της  αντιπολίτευσης,  πανικοβλημένοι,θεωρούν  ότι ο αποκλεισμός του Επιμελητηρίου από την επίσημη  εκδήλωση που οι ίδιοι οργάνωσαν θα τους έδινε την δυνατότητα να μονοπωλήσουν στο «πόντιουμ» .
Όσο και αν προσπαθήσουν  να υποβαθμίσουν  το Επιμελητήριο στο οποίο είναι μέλη του και μάλιστα με «τιμολόγιο χοντρικής» μετά από απόφαση της Διοίκησης, θα συνεχίσει την αναπτυξιακή του στρατηγική και θα αναδεικνύει τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των επιχειρηματιών που εκπροσωπεί και επιζητούν λύσεις.
Όσο και αν λειτουργήσουν τέλος, με αποκλεισμούς και ιδεοληψίες, θα μας χωρίζουν τα πραγματικά καθημερινά μας χιλιόμετρα στην επιχειρηματικότητα  και όχι αυτά που καταγράφει απλά ο ταχογράφος τους.