Παπαδοπουλος Super Markets
3ο διεθνές προπονητικό campπιγκ-πογκ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 28 Αύγουστος 2019 10:10
1310879668.jpgΑπό τη Τρίτη 27 /8  ξεκίνησε το 3ο διεθνές προπονητικό campπιγκ-πογκ  στη Μεταμόρφωση του Δήμου Ζίτσας, που διοργανώνει ο Α.Σ Φ.Ε.Α Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας και θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 1/9. 
Μια συνάντηση  είκοσι (20)  αθλητών –τριών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από Ισπανία , Μάλτα , Βουλγαρία και φυσικά από το τοπικό σύλλογο των Ιωαννίνων  κάτω από τις προπονητικές οδηγίες των καταξιωμένων στο χώρο του αθλήματος κ. MarioGenoveseαπό τη Μάλτα και κ.GeorgiDaskalovαπό τη Βουλγαρία. Ο κ. Genoveseυπήρξε υψηλού επιπέδου αθλητής , αγωνίσθηκε χρόνια στην Α1 στο Σουηδικό πρωτάθλημα (από τα δυσκολότερα της Ευρώπης)  και σήμερα είναι πιστοποιημένος προπονητής της παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ο κ. Daskalovεπίσης ήταν σπουδαίος αθλητής, αγωνίσθηκε στην Α1 της  χώρα του και διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Εφήβων και Γυναικών της Βουλγαρίας, σήμερα είναι ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων.
Στο όμορφο χωριό της Μεταμόρφωσης, στις  παρυφές του Κεντρικού Ζαγορίου, στο κλειστό γυμναστήριο  με διπλές προπονήσεις (πρωϊ-απόγευμα),  για έξι (6) ημέρες  οι ανωτέρω αθλητές-τριες , κυρίως μικρών  ηλικιών προπονούνται μεθοδικά, ανταλλάσουν  την αθλητική κουλτούρα, την φιλοσοφία και μαζί με τις συμβουλές και κάτω από τη  καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών  δημιουργούν την υποδομή , που θα τους  βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην αθλητική τους εξέλιξη. Για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει το πιγκ-πογκ το campαυτό αποτελεί ευκαιρία να δει λεπτομέρειες του αθλήματος.