Παπαδοπουλος Super Markets
Τελευταίο κάλεσμα από τον «ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 19:23
2966588474.jpgΦίλιππας Φίλιος, Γιάννης Σκοπούλης ανέλαβαν το τελευταίο κάλεσμα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και την ύστατη προσπάθεια απεύθυνσης στο δημοκρατικό κόσμο της περιοχής, ώστε να επιλέξει κάλπες και όχι παραλίες, να επιλέξει την ψήφο στο «ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία» και όχι στη ΝΔ…
 
Ο Γιάννης Σκοπούλης, μέλος της εκλογικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», εδώ και ένα χρόνο είναι υποδιοικητής στον ΕΦΚΑ. Προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη που συγκυβέρνησε με τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, προσπάθησε να περιγράψει τη διάσταση της προόδου και της συντήρησης και πάνω στο δίλημμα αυτό να βασίσει την επιχειρηματολογία του για ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Αναφερόμενος στο έργο που γίνεται στον τομέα των συντάξεων υποστήριξε πως έγινε έργο σημαντικό επί ημερών του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Στη συνέχεια υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για τους πολλούς και απέναντι είναι οι λίγοι της ΝΔ
 
Υπερασπίστηκε την απλή αναλογική και επιτέθηκε στη ΝΔ ως κόμμα που έχει ενσωματώσει ακροδεξιά στοιχεία και έχει αλλοιώσει το μήνυμα του φιλελεύθερου λόγου του αρχηγού της. 
 
Ο Φίλιππας Φίλιος, ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε στην αρχή των δηλώσεών του την επίθεση αγνώστων με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν καταδίκασε ωστόσο, την αντίστοιχη επίθεση στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ.
 
Ανατρέχοντας στον προεκλογικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές του 2015, μίλησε για λουκέτα, φαγητό στα σκουπίδια, διαλυμένη παιδεία, υγεία, ανασφάλιστους… Έγιναν πολλά, θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα και πιο γρήγορα, παραδέχτηκε. Και κάπου εκεί επιτέθηκε στη ΝΔ και κατέληξε ζητώντας την πρώτη ευκαιρία για το ΣΥΡΙΖΑ, για να υλοποιήσει το πρόγραμμά του, εκτός μνημονιακών δεσμών.