Παπαδοπουλος Super Markets
Σειρά επισκέψεων σε Υπηρεσίες και επαφές με εκπροσώπους φορέων του υποψήφιου Βουλευτή Σταύρου Καλογιάννη Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 03 Ιούλιος 2019 15:58
1875368913.jpgΣειρά επισκέψεων σε Υπηρεσίες της πόλης μας και συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα του υποψήφιου Βουλευτή Σταύρου Καλογιάννη τις δύο τελευταίες ημέρες.
Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Καλογιάννης ενημερώθηκε κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στο ΕΚΑΒ για το πολύ σημαντικό έργο των διασωστών και των εργαζομένων στην Άμεση Βοήθεια. Ειδικότερα, ενημερώθηκε από διοικητικά στελέχη και εργαζομένους για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί το ΕΚΑΒ, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως τα παλαιά ασθενοφόρα, οι μετακινήσεις προσωπικού και η έλλειψη σύγχρονου οργανογράμματος. Έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και ιδιαίτερα στους διασώστες, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των επειγόντων περιστατικών, και δήλωσε ότι ο εκσυγχρονισμός του ΕΚΑΒ πρέπει να αποτελεί πολιτική προτεραιότητα της Πολιτείας.
Στη συνέχεια ο Σταύρος Καλογιάννης συναντήθηκε με τη διοίκηση και εργαζομένους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Γκίκα και τα μέλη του ΔΣ, για ζητήματα που αντιμετωπίζει το ΚΤΕΛ, τα οποία εστιάζονται κυρίως στην υπερβολική φορολόγηση που έχει επιβάλει η σημερινή Κυβέρνηση, αλλά και για τις αναγκαίες νομοθετικές παρεμβάσεις που αφορούν το μεταφορικό έργο. Ο Σταύρος Καλογιάννης επισήμανε την ανάγκη αξιοποίησης των παλαιών σταθμών λεωφορείων του υπεραστικού ΚΤΕΛ στο κέντρο της πόλης μας και ολοκλήρωσης των αυτοκινητοδρόμων που αλλάζουν την εικόνα των μεταφορών στην Ήπειρο.
Σήμερα, (03/07), ο Σταύρος Καλογιάννης επισκέφθηκε όλες τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, συζήτησε με πολλά στελέχη των Γενικών Διευθύνσεων Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, θέματα που του έθεσαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και πολίτες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, και είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη για τρέχοντα ζητήματα.