Παπαδοπουλος Super Markets
Το ΖΑΓΟΡΙ στο "IOS OPEN ONE STAR" World Tour 2019 Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019 09:40
1828333594.jpgΤο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, ήταν μεγάλος χορηγός στην κορυφαία αθλητική διεθνή διοργάνωση για το beachvolley, το “Ios Open OneStarpoweredby ZAGORI”. Το διεθνές τουρνουά είναι μια διοργάνωση της κατηγορίας ενός αστεριού και πραγματοποιήθηκε στις 6 εντυπωσιακές εγκαταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί, στην πανέμορφη παραλία του Μυλοπότα, της Ίου.
 
Για 3 ολόκληρες ημέρες56 ομάδες από 21 χώρες του κόσμου βρέθηκαν στην καρδιά του Αιγαίου,στο νησί της Ίου, να συναγωνιστούν και να διεκδικήσουν τη νίκη και τους βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη για το BeachVolley. Από την πρώτη ημέρα και καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ βρισκόταν στο κέντρο της δράσης, στην παραλία Μυλοπότα, δροσίζοντας όλους τους αθλητές και θεατές των Αγώνων.
 
Η Ελληνική συμμετοχή ξεχώρισε στο διεθνές τουρνουά, με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας Κωνσταντίνα Τσοπούλου και Δήμητρα Μαναβήνα επικρατούν στον τελικό επί των Βάιντα και Ορντεάν από τη Ρουμανία, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Στους άνδρες, νικητές ήταν οι Γάλλοι, Φλοριάν Γκοσελέν και ΖερεμίΣιλβέστρ, οι οποίοι νίκησαν τους Ρώσους,Σίβολαπ και Γιαρτζούτκιν. 
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι θερμός υποστηρικτής των αθλητικών διοργανώσεων που αναδεικνύουν τη μοναδική ομορφιά της χώραςμας, ενώ παράλληλα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.