Παπαδοπουλος Super Markets
Συνάντηση με την διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 17 Μάιος 2019 08:21
625963490.jpgΜε τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρη Γκίκα και μέλη της διοίκησης συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».
Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα. Από την πλευρά της διοίκησης του ΚΤΕΛ κατατέθηκαν τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί και σχετίζονται κυρίως με το κυκλοφοριακό και ο κ. Ελισάφ ανέλυσε τις προτάσεις της παράταξης για αυτό το ζήτημα.
Επισημάνθηκε ότι απαιτείται άμεσα επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης ενώ θα πρέπει πλέον να δοθεί έμφαση στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο λεκανοπέδιο με την λειτουργία της Ιόνιας Οδού και τους κόμβους των δύο μεγάλων οδικών αξόνων.
Οι παρεμβάσεις αυτές είναι απαραίτητες ώστε και τα λεωφορεία να κινούνται απρόσκοπτα, χωρίς συνεχείς στάσεις λόγω κακής ή ελλιπούς σήμανσης και κυρίως με ασφάλεια.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής συζήτησης για τις παλιές κτιριακές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούσε το ΚΤΕΛ στις οδούς Μπιζανίου και Ζωσιμαδών.
Από τον κ. Γκίκα διευκρινίστηκε ότι τα κτίρια αυτά δεν είναι ιδιοκτησίας του ΚΤΕΛ. Ανήκουν σε τέως οικοδομικό συνεταιρισμό και έχουν δικαιούχους- ιδιώτες.
Ο κ. Ελισάφ από την πλευρά του σημείωσε ότι ο δήμος μπορεί να προχωρήσει σε παρεμβάσεις που θα διασφαλίζουν την καθαριότητα και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στη γύρω περιοχή.
Παράλληλα ο Δήμος θα μπορούσε να έρθει σε επικοινωνία και σε συνεργασία με τους δικαιούχους ώστε να υπάρξει ένα σχέδιο αξιοποίησης των εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην καρδιά του αστικού ιστού της πόλης.