Παπαδοπουλος Super Markets
Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ιωαννίνων Επικεφαλής του Συνδυασμού «Γιάννενα – Πολίτες για την Ανατροπή» κ. Λάζαρο Νάτση Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 07 Μάιος 2019 14:18

1361649520.jpgΟ Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριου Δημητρίου δέχτηκε στο Γραφείο του στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου 2019 τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Λάζαρο Νάτση και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Γιάννενα – Πολίτες για την Ανατροπή», ο οποίος συνοδευόταν από τον κ.Καραμούτσο Στέφανο, τον κ.Κουσινίδη Νικόλαο, τον κ.Καλαμπόκη Χρήστο και τον κ. Νάστο Αλέξανδρο.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Λάζαρος Νάτσης δήλωσε ότι θα προωθήσει δράσεις που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και θα συμβάλλουν στην ενίσχυσή της καθώς επίσης, και στη διαμόρφωση ενός σύνθετου τουριστικού προϊόντος συνδεδεμένου με τον επιχειρηματικό Τομέα. Επίσης δεν παρέλειψε να επισημάνει ζητήματα που αποτελούν την βάση για την ανάπτυξη του Δήμου και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στην ανάπτυξη αυτή.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δρ. Δημήτριου Δημητρίου, εξήρε το θετικό κλίμα της συνάντησης και δήλωσε ότι προσβλέπει στην Αγαστή Συνεργασία Δήμου και Επιμελητηρίου, προς όφελος της ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας, σε τομείς που την επηρεάζουν καθώς και την στήριξή της, με όλα τα μέσα που διαθέτουν οι δύο Φορείς. Τέλος, τόνισε ιδιαίτερα την ξεχωριστή αποστολή των δύο Φορέων και ζήτησε τον σεβασμό του Επιμελητηριακού Ρόλου στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Τέλος στην συνάντηση παραβρέθηκε, ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μήτσης.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων για μελλοντικές επιχειρηματικές συνεργασίες.