Παπαδοπουλος Super Markets
Ηγουμενίτσα: Ημερίδα για τις Διατροφικές Διαταραχές Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 16:08
880212640.jpgΤο Σάββατο 13/04/2019 και ώρα 18.30, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διατροφικών Μελετών & Ερευνών (Ι.Δ.Μ.Ε.) και είχε θέμα τις Διατροφικές Διαταραχές.
Ομιλητές τη εκδήλωσης ήταν οι κλινικοί διαιτολόγοι – διατροφολόγοι, Ιωάννης Σουπιός & Ευάγγελος Ζουμπανέας και η κλινική ψυχολόγος Μαργαρίτα – Αγγελική Σχινά.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Θεσπρωτίας, Βασίλης Γιόγιακας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, Θωμάς Πιτούλης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Ιωάννης Λώλος και ο αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας, Δημήτριος Πάκος.
Η παρουσία των στελεχών των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Ηγουμενίτσας, Νικολέτας Λάμπρου, Άντζελας Μπέζα και του συμβούλου του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, Γεώργιου Ντάνη, ήταν καταλυτική αφού η διοργάνωση της ημερίδας ήταν σημείο θετικού σχολιασμού και για τους ομιλητές.
Ο κ. Ζουμπανέας Ευάγγελος, ανταποκρινόμενος στην εξαιρετική διοργάνωση και προσέλευση του κόσμου, δώρισε σε δεκάδες παρευρισκομένους ένα από τα βιβλία του, το «THIN … positive«
Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι, παρέμειναν μέχρι το τέλος των ομιλιών και εξέφρασαν τις απορίες και του προβληματισμούς τους στους επιστήμονες υγείας.