Παπαδοπουλος Super Markets
Πρωτάθλημα και τουρνουά πιγκ πογκ βετεράνων στη Ζίτσα Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 09:29

2053840007.jpgΤο πρωτάθλημα αυτό δίνει τo κίνητρο σε όποιον ενήλικα αγαπά το πιγκ-πογκ και σε οποιαδήποτε ηλικία να μπορεί να αθληθεί, αλλά και να συμμετάσχει σ΄αυτό το πρωτάθλημα με τη παρέα του, δημιουργώντας την ομάδα του. Ένα πρωτάθλημα ερασιτεχνών, βετεράνων φίλων του αθλήματος, που συνεχώς γιγαντώνεται και αυτό φαίνεται από τις πάνω από εκατόν πενήντα (150) ομάδες, που συμμετέχουν Πανελλήνια στη διοργάνωση αυτή. Πρώην προπονητής της Εθνικής Κίνας δήλωσε ότι ο αθλητής του πιγκ-πογκ μοιάζει σαν να παίζει σκάκι τρέχοντας 100 μέτρα. Απαιτεί δηλ. γρήγορη σκέψη και εξαιρετική φυσική κατάσταση.
Στο κλειστό γυμναστήριο της Μεταμόρφωσης του Δήμου Ζίτσας το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαϊου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 4ο τουρνουά Βορείου Ελλάδος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Βετεράνων και Ανεξάρτητων αθλητών στο ατομικό και διπλό αγώνισμα, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας , τον Π.Ο.Φ.Επ.Α και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α , όπου προβλέπεται πληθώρα συμμετοχών. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.frttioan.blogspot.gr
Τη Κυριακή 14 Απριλίου στην αίθουσα προπονήσεων του τοπικού συλλόγου στο ΚΕΠΑΒΙ συγκεντρώθηκαν για την προτελευταία αγωνιστική οι ομάδες της Κέρκυρας , Λευκάδας, Πρέβεζας, Φλώρινας, Κοζάνης και Ιωαννίνων. Δεν είχαν αγωνιστική η 2η ομάδα της Κοζάνης και η Κόνιτσα. Πραγματοποιήθηκαν σπουδαίοι αγώνες ,οι οποίοι έδωσαν το προβάδισμα για τη 1η θέση στην ομάδα της Φλώρινας και η τελευταία αγωνιστική (4/5/19), στη Κόνιτσα με τον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ Φλώρινας και Κέρκυρας θα αναδείξει τη πρωταθλήτρια ομάδα 2018-19. Η ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίστηκε με τους Κώστα Χρήστου, Παντελή Χαρακλιά και Θεολόγο Καπετανίδη , πέτυχε 1 νίκη με Λευκάδα (5-3) , 1 νίκη με Πρέβεζα (5-0) και 1 ήττα με Κέρκυρα (2-5), που ήταν και το καθοριστικό παιγνίδι, γιατί σε περίπτωση νίκης θα υπήρχε πιθανότητα διεκδίκησης ακόμη και της 1ης θέσης με συνδυασμό βέβαια αποτελεσμάτων. Μετά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται στη 3η θέση, πίσω από τις ομάδες της Φλώρινας και Κέρκυρας.