Παπαδοπουλος Super Markets
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Συμμετοχή στην καταγραφή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2019 Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 14:00

3390136691.jpgΤο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στo πλαίσιo των προσπαθειών του για την ενίσχυση της τουριστικής προβολής για όλες τις περιοχές του νομού, καθώς και της στήριξης προς τους πολιτιστικούς φορείς και τις κοινότητες που προτίθενται να διοργανώσουν εκδηλώσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο, τους καλεί να κοινοποιήσουν τις προγραμματιζόμενες δράσεις τους στο Επιμελητήριο.
Σκοπός της ενημέρωσης αυτής είναι η δημιουργία ημερολογίου εκδηλώσεων που θα προβληθεί στην Τουριστική Ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.thesprotia-holidays.gr, για την ενημέρωση των επισκεπτών μας.
Η ενημέρωση για τις εκδηλώσεις (π.χ Πανηγύρι Φασκομηλιάς, Εορτή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος , 05 και 06 Αυγούστου) θα πρέπει να αποσταλεί εγγράφως στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο fax: 2665029489, και να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του υπεύθυνου επικοινωνίας με το τηλέφωνο του.
Η Τουριστική μας Ιστοσελίδα, αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία για την προβολή του νομού, λειτουργεί σε έξι γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Ρώσικα, Σέρβικα και Βουλγάρικα) και ουσιαστικά απαντά σε βασικά ερωτήματα του επισκέπτη, όπως:
- Πως θα έρθω;
- Που θα μείνω;
- Τι θα δω; (Παραλίες, Βυζαντινά Μνημεία – Μονές, Αρχαιολογικοί Χώροι – Μουσείο, Λαογραφικά Μουσεία)
- Που θα φάω;
- Τι δραστηριότητες μπορώ να κάνω;
- Που θα διασκεδάσω;
- Που θα νοικιάσω μεταφορικό μέσο (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, σκάφη) κ.α.