Παπαδοπουλος Super Markets
Τυριά "Καράλης" γεύτηκε ο Κ. Χατζηδάκης Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 15:50

2821406845.jpgΤα νόστιμα και πολυβραβευμένα τυριά της γαλακτοβιομηχανίας ΚΑΡΑΛΗΣ γεύτηκε ο Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Φιλοθέη Άρτας. Ο υπουργός που συνοδευόταν από τον βουλευτή Άρτας  Γιώργο Στύλιο, από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά και τον Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξη και Τροφίμων Δημήτρη Βάσσο, αφού ενημερώθηκε από τον Κώστα Καράλη για την πορεία της εταιρείας,  για τις επενδύσεις, αλλά και για τις εξαγωγές που ανέρχονται στο 45% του τζίρου της , συγχάρηκε τον ιδιοκτήτη της για την επιχειρηματική του δράση και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.
Η συζήτηση του Υπουργού και των φορέων με τον ιδιοκτήτη της γαλακτοβιομηχανίας σχετικά με τα προβλήματα των επιχειρήσεων της περιφέρειας την περίοδο που διανύουμε, υπήρξε αποδοτική και ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές.
Ο κ. Χατζηδάκης αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας δέχτηκε το δώρο του κυρίου Καράλη που ήταν μία γκλίτσα χειροποίητη. 
4018879149.jpg