Παπαδοπουλος Super Markets
Ξανά υποψήφιος για τον Δήμο Μετσόβου ο Κ. Τζαφέας Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 13:51

3265745225.jpgΣυνδημότισσες – Συνδημότες

Μετά από ώριμη σκέψη, εκφράζοντας και την επιθυμία και στήριξη συνεργατών, φίλων και της πλειοψηφίας των συνδημοτών μου, αποφάσισα να διεκδικήσω και πάλι την ψήφο σας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Με τους παλιούς και τους νέους συνεργάτες, στόχος μας είναι να συνεχισθεί το έργο της Δημοτικής Αρχής, βασισμένο στις ίδιες αρχές και αξίες που πρεσβεύουμε για το Δήμο μας.

Δουλειά – Νοικοκυροσύνη – Διαφάνεια – ισότιμη αντιμετώπιση των Τοπικών Κοινοτήτων, συνεχή παρουσία και επαφή με τους δημότες.

Επιδίωξή μου η προώθηση νέων για την επόμενη μέρα στα κοινά του Δήμου μας που θα πρεσβεύουν όμως τις ίδιες αρχές που όλα τα χρόνια με σταθερότητα και πίστη ακολούθησα.

Μπροστά μας είναι η ολοκλήρωση των έργων που έχουν προγραμματιστεί και εγκριθεί, η περάτωση των οποίων θα προσδώσει προοπτική για τον τόπο και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών ενώ στόχος μας είναι και η απόλυτη νοικοκυροσύνη των οικονομικών του Δήμου.

Αφού ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες, τους υπαλλήλους του Δήμου και τους συνδημότες για την κατανόηση και την στήριξη καλώ όλους σε συστράτευση για την πρόοδο του τόπου μας.

Στο κάλεσμα αυτό δεν περισσεύει κανείς.

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθειά μας.

 

Με τιμή

 

ΤΖΑΦΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δήμαρχος Μετσόβου