Παπαδοπουλος Super Markets
Αναβολή για τη δίκη Γιακουμάκη. Απόντες οι κατηγορούμενοι και αρκετοί μάρτυρες Εκτύπωση E-mail
Σύνταξη: Στέλλα Παπαθανασίου   
Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 13:39

4007584808.jpgΛίγα λεπτά μετά τις 9.00  στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων επρόκειτο  να ξεκινήσει  σήμερα η δίκη των 9 Κρητικών σπουδαστών που φοιτούσαν μαζί με τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή.  Κατά τη διαδικασία της  ανάγνωσης από τη  δικαστική έδρα της λίστας των μαρτύρων διαπιστώθηκε ότι  9 από τους 20   απουσίαζαν. Ακολούθησε διακοπή για 1 περίπου ώρα με την Έδρα να γνωστοποιεί  την αναβολή της δίκης για τη Δευτέρα 8 /4  του τρέχοντος έτους  λόγω της απουσίας των μαρτύρων ,με τους 4 μάλιστα  εξ αυτών να θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικοί για την ακροαματική διαδικασία μεταξύ των οποίων συμμαθητές αλλά  και ο συγκάτοικος του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην Εστία .

Οι κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν δια των συνηγόρων υπεράσπισής τους ενώ στους μάρτυρες που  δεν έδωσαν το "παρών" επιβλήθηκε πρόστιμο  λιπομαρτυρίας .

Στα Ιωάννινα βρέθηκαν για μια ακόμη φορά οι γονείς του Βαγγέλη η αδελφή του και συγγενείς τους,με εμφανή την απογοήτευση στα πρόσωπά τους όταν ανακοινώθηκε η αναβολή της σημερινής δίκης...

Σημειώνεται ότι στη κεντρική οδό των Ιωαννίνων  ακριβώς έξω από τα δικαστήρια είχαν τοποθετηθεί στις κολώνες  αφίσες  με τον αδικοχαμένο σπουδαστή με  σύνθημα "δολοφονήθηκε από λεβέντες"