Παπαδοπουλος Super Markets
«Σταματήστε τη γη να κατέβω!» Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 13:50

3557168843.jpgΤην Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου το Θεατρικό Εργαστήρι Έκφραση παρουσιάζει την πρώτη του θεατρική παράσταση με το έργο «Σταματήστε τη γη να κατέβω!» της Κέλλυς Σταμουλάκη.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις στις 5.30 και στις 7.30 το απόγευμα. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Χρήστου  και  τη μουσική  ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. 
Πρόκειται για ένα έργο που καυτηριάζει την καταστροφή του περιβάλλοντος από την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη και την υπερθέρμανση του πλανήτη, υπενθυμίζοντας τις αξίες που τόσο συχνά υποτιμούνται στο βωμό της απληστίας και του υπερκέρδους.
Σ’ ένα μέλλον που δεν απέχει πολύ απ’ το παρόν μας, δύο νέα παιδιά, ο Μάρκος και η Αντιγόνη, αναγκάζονται να διανυκτερεύσουν σ’ ένα τρελό μεταλλαγμένο δάσος. Όταν γνωρίζονται σ’ ένα Λούνα Παρκ αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μαζί την καταστροφή του περιβάλλοντος υπενθυμίζοντας στο σύγχρονο κόσμο την «αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης». Άραγε θα τα καταφέρουν να κάνουν τους άλλους να δουν τον κόσμο και τις πραγματικές του ανάγκες, μέσα απ’ τα δικά τους μάτια;
Συντελεστές:
Κείμενο: Κέλλυ Σταμουλάκη
Σκηνοθεσία: Χρήστος Χρήστου
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Σκηνικά - Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης
Χορογραφίες - κινησιολογία: Φανή Σκεντέρη
Φωτισμοί: Κων/νος Ζούκας
Παίζουν: Μίνα Παππά, Γιάννης Κράβαρης, Αντώνης Χρήστου, Γεωργία Διακοπούλου, Μαρία Ευσταθοπούλου, Ιωάννα Κοσμά, Γιούλη Λισγάρα, Λίτσα Σαρακατσάνου, Πέτρος Χριστακόπουλος, Σωτηρία Μαρκάκη, Κατερίνα Παπουτσή, Χρύσα Βασάκου, Βασιλική Ζησίδη, Ισμήνη Γερούκαλη, Νεφέλη Πλιάτσικα, Τάνια Αθανασίου, Σταυρούλα Καραγεώργη, Βαλεντίνα Χήτα, Κωνσταντινός Βαβάτσικος, Χρήστος Χρήστου.
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική Είσοδος: 8 Ευρώ
Άνεργοι δωρεάν. Πολύτεκνοι 6 Ευρώ.
Διάρκεια: 100 λεπτά.