Παπαδοπουλος Super Markets
Βράβευση του Δήμου Κόνιτσας στα BestCityAwards2018 Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 10:38

2950497370.jpgΣτην Αθήνα μετέβη ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Ανδρέας Παπασπύρου με τον αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Καλλιντέρη για τη βράβευση του Δήμου Κόνιτσας στα BestCityAwards2018. Η τελετή απονομής βραβείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, όπου παρευρέθηκαν Δήμαρχοι και υψηλόβαθμα στελέχη πολλών  ελληνικών πόλεων, στελέχη περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις εφαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες των ευφυών, αειφόρων και οικονομικά βιώσιμων πόλεων της χώρας μας.

Τα Best City Awards έρχονται για τρίτη συνεχή χρονιά να αναδείξουν τις καλύτερες πρακτικές ή λύσεις που εφαρμόζονται σε όλη την Ελλάδα και οδηγούν σε ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις. Στα βραβεία συμμετείχαν περιφερειακές ενότητες, ΟΤΑ, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, ερευνητικά κέντρα, δημόσιες ή ιδιωτικές κοινοπραξίες, που έχουν να επιδείξουν καινοτόμες στρατηγικές «ευφυούς πόλης» ή σχετικές λύσεις.

Ο Δήμος Κόνιτσας βραβεύτηκε για τρίτη χρονιά με βραβείο silverγια την ένταξη του Γεωπάρκου Βίκου – Αώου ως Παγκόσμιου Μνημείου Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco και ως εκ τούτου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην «Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε.»,  που συνέβαλε τα μέγιστα στην ευόδωση της εν λόγω ένταξης.