Παπαδοπουλος Super Markets
Το πρώτο τραγούδι, απο το νέο δίσκο των NORMA παρουσιάζεται αύριο Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 12:26

3447866361.jpgΤην ανακοίνωση της κυκλοφορίας του 3ου δίσκου με τίτλο «O TEMPORA, O MORES!» θα κάνει αύριο Τρίτη η Γιαννιώτικη μπάντα NORMA. Η τρίτη δισκογραφική προσπάθεια αναμένεται να ολοκληρωθεί  περί τα τέλη του καλοκαιριού και είναι αφιερωμένη στον συνεργάτη και άλλοτε τραγουδιστή της μπάντας

Γιώργο Κούτρα, που "έφυγε" πρόσφατα από τη ζωή. Τα τραγούδια του 3ου δίσκου έχουν ήδη επιλεχθεί και η μπάντα από την αρχή του έτους βρίσκεται στη διαδικασία της ηχογράφησης και της παραγωγής τους σε συνεργασία με το NOISYLAND RECORDINGS studio στα Γιάννενα και τον Πάνο Παπακώστα (Noisyπ).
Η ιδιαιτερότητα αυτής της κυκλοφορίας είναι ότι κάθε τραγούδι του δίσκου θα ανακοινώνεται και θα κυκλοφορεί μεμονωμένα μέσω διαδικτύου, αμέσως μόλις είναι έτοιμο και θα κατεβαίνει δωρεάν (free download) από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο των NORMA, www.normatheband.gr.

Μόλις όλα τα κομμάτια ολοκληρωθούν και κυκλοφορήσουν, θα τυπωθεί ο δίσκος «O TEMPORA, O MORES!» στη φυσική του μορφή σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων ως συλλεκτική έκδοση.

Αύριο, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου οι NORMA κυκλοφορούν επίσημα το πρώτο και ομότιτλο τραγούδι του επερχόμενου δίσκο «O TEMPORA, O MORES!» (Η Χώρα των Σκυφτών).
Το ολοκαίνουριο τραγούδι των NORMA «O TEMPORA, O MORES!» (Η Χώρα των Σκυφτών) θα κατεβαίνει δωρεάν (free download) από τον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο των NORMA, www.normatheband.gr στο link: (https://www.dropbox.com/s/62b5i8htgm1socg/otemporaomores.zip). Επίσης στο youtube.com το αντίστοιχο video του τραγουδιού θα προβάλλεται στο link: http://youtu.be/OFhb01plpTk. Το «O TEMPORA, O MORES!» (Η Χώρα των Σκυφτών) περιλαμβάνεται επίσης στη συλλογή του διαδικτυακού site Rockap.gr «Underground Όνειρα 4» και κατεβαίνει δωρεάν (http://bit.ly/1eD9aMr).

Οι συντελεστές...

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, οι στίχοι είναι του Θοδωρή Τσιρώνη και η μουσική των NORMA.
Ενορχήστρωση: NORMA, Noisyπ
Παραγωγή: NORMA, Noisyπ
Πρόσθετες Κιθάρες: Στέφανος Χρηστίδης
Synths – Electronics: Noisyπ
Οι NORMA είναι:
Θοδωρής Τσιρώνης: Κιθάρες, Φωνή
Αλέξανδρος Φυραρίδης: Τύμπανα
Γεωργία Μάντζιου: Μπάσο

Official Website: http://www.normatheband.gr/
Facebook.com/NormaTheBand
Youtube.com/NormaTheBand

Noisyland Recordings:
www.noisyland.gr
Facebook.com/Noisylandrecordings
Youtube.com/NoisylandTV