Παπαδοπουλος Super Markets
Σε Γιαννιώτικα χέρια το κτίριο της spider Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 07 Νοέμβριος 2018 19:40

1761932401.pngΣτα sep market Παπαδόπουλος, μέλους του ομίλου επιχειρήσεων της οικογένειας του γνωστού γιαννιώτη επιχειρηματία Σίμου Ππαπαδόπουλου περνάει τελικά μετά και την ολοκλήρωση και των τυπικών τελικών διαδικασιών το κτίριο της spider στα Καρδαμίτσια.

Μια πανέξυπνη επιχειρηματική κίνηση της οικογένειας Παπαδοπούλου που δραστηριοποιείται ενεργά και αναπτύσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς. Οι έως τώρα επιτυχημένες επιχειρηματικές επιλογές και στρατηγικές κινήσεις του ομίλου αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την μέγιστη και καταλληλότερη αξιοποίηση του ακινήτου που βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο της πόλης.

Ανάπτυξη (που είναι το ζητούμενο στις μέρες μας), νέες επενδύσεις στο κτίριο αλλά και νέες θέσεις εργασίας οπωσδήποτε θα προκύψουν αφού σίγουρα το κτίριο θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο, όπως μεθοδικά και αποτελεσματικά μας έχει συνηθίσει να σχεδιάζει και να υλοποιεί ο όμιλος επιχειρήσεων της οικογένειας του Σίμου Παπαδόπουλου.

Μια γιαννιώτικη δυναμική επιχείρηση που ξέρει να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών της, στους ίδιους και στην πόλη και το αποδεικνύει καθημερινά.