Παπαδοπουλος Super Markets
Μια από τα ίδια ο ΠΑΣ, συνεχίζει να προβληματίζει! Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 11:49

2912488935.jpgΤην προβληματική εικόνα που δείχνει εδώ και αρκετές αγωνιστικές, έδειξε και στο παιχνίδι με την Λαμία η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, που για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, απέσπασε «λευκή» ισοπαλία μες στην έδρα του. 

Ένα γενικά μέτριο έως κακό παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στις δύο ομάδες, χωρίς ρυθμό και φάσεις, με τον Κλάους να προσπαθεί από πλευράς γηπεδούχων να πάρει κάποιες κεφαλιές, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το άγχος ήταν σίγουρα περισσότερο για τους Γιαννιώτες, οι οποίοι ούτε σε αυτό το παιχνίδι κατάφεραν να παίξουν επιθετικά και να δημιουργήσουν υποψίες έστω για γκολ.

Ούτε αυτή τη φορά γέμισε το γήπεδο, αν και η διοίκηση είχε φροντίσει να βάλει γενική είσοδο 5 ευρώ, όμως αρκετοί στο τέλος της αναμέτρησης αποδοκίμασαν την ομάδα για την κακή εικόνα και για τη μη συγκομιδή βαθμών.

Η ομάδα μετά από εννιά αγωνιστικές έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις 7 βαθμούς και το σίγουρο είναι, πως η όλη κατάσταση μόνο ενθαρρυντική δεν είναι και επιβάλλεται σύντομα το κλίμα να αντιστραφεί στην ομάδα.

Από την άλλη το συγκρότημα του Μάκη Χάβου κάνει μια αρκετά καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και για 6 αγωνιστικές παραμένει αήττητη.

Επόμενος κρίσιμος σταθμός γα την ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι η Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο, που για άλλη μια φορά το «τρίποντο» είναι «μονόδρομος».

Ράνια Κρικώνη