Παπαδοπουλος Super Markets
Ανακαλύψτε τα οινοποιεία της περιοχής σας Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 10:47

2211907210.jpgΤην Κυριακή 11 Νοεμβρίου (11:00 – 17:00) τα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας, συμμετέχουν μαζί με εκατοντάδες άλλα οινοποιεία της Ευρώπης, στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού θεσμοθετήθηκε το 2009 και εορτάζεται κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων – μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού  ή οινοτουριστικών δικτύων.

Στον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού» συμμετέχουν όλες οι περιφερειακές ενώσεις οινοπαραγωγών της χώρας μας.

HZOINOSWINERY ως μέλος της Ένωσης Οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» συμμετέχει και σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα αυτή, ανακαλύπτοντας τα οινοποιεία της περιοχής μας.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 το οινοποιείο μας της ZOINOSWINERY στο χωριό της Ζίτσας θα παραμείνει ανοιχτό από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα προσφέροντας στο οινόφιλο κοινό την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του οινοποιείου, να γνωρίσει την τέχνη της οινοποίησης, της απόσταξης και της παλαίωσης οίνων και αποσταγμάτων και να γευτεί τα προϊόντα.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

ZOINOSWINERY: Ζίτσα Ιωαννίνων – Τ. 26580 22297 - 2651066055

www.zitsawine.gr – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΟΙΝΟΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε.): www.wineroads.gr–www.winesofnorthgreece.gr