Παπαδοπουλος Super Markets
Σχολή Διαιτησίας Βόλεϊ στη Λευκάδα Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018 09:29

2188298227.jpgΣχολή Διαιτησίας Βόλεϊ συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδος και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λευκάδας το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου στη Λευκάδα, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος.

Η Σχολή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας, με τα μαθήματα να ξεκινούν στις 9 το πρωί του Σαββάτου και να συνεχίζονται και την Κυριακή, για να ακολουθήσουν την ίδια ημέρα οι εξετάσεις. Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν κανονισμούς και φύλλο αγώνος από τον καθηγητή διαιτησίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Βασίλη Ράπτη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στην πρόεδρο του Συνδέσμου Σοφιά Χρήστου στο τηλέφωνο 6943498711.

Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι το απολυτήριο Λυκείου ή αντίγραφο πτυχίου ή βεβαίωση σπουδών, πιστοποιητικό μητρώου γενικής χρήσης και φωτοτυπία ταυτότητας (ηλικία 18-55 ετών).