Παπαδοπουλος Super Markets
Ερωτευμένοι με την προσφορά οι Paguristas Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 11:36

71855009.jpgΜετά τη συμβολή τους στην διαμόρφωση του πρώην οικοτροφείου στην Πωγωνιανή για να στεγάσει την πρώτη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» και τις επισκέψεις για την προσφορά δώρων στα πρώτα παιδιά

που βρήκαν μια ζεστή αγκαλιά στον τόπο μας, οι Paguristas ολοκληρώνουν τον κύκλο παρεμβάσεων που ξεκίνησε λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα.
Αξιολογώντας τις ανάγκες για την καλύτερη διαβίωση των παιδιών και θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία και τους φορείς στην διαρκή στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου», οι Paguristas αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία συγκέντρωσης φαρμάκων.
Ειδικότερα, ανάγκη υπάρχει για αντιφλεγμονώδη χάπια και αλοιφή (Voltaren), αντιβηχικά σιρόπια (Cinecod – Bisolvon – Mucosolvan – Mucothiol - Spiropram), αντιπυρετικά σιρόπια και χάπια (Ponstan-Depon), εισπνεόμενα spray (Aerolin--Flixotide), ενυδατικές κρέμες για τα χέρια και κορτιζονούχες, Liposan για τα χείλη, Betadin και χανσαπλάστ, καθώς και θερμόμετρα.
Όσοι συμπολίτες έχουν διαθέσιμα τα παραπάνω φάρμακα ή θέλουν να τα αγοράσουν και να τα προσφέρουν, μπορούν να τα παραδώσουν στα μέλη των Paguristas την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, από τις 8 το βράδυ και μετά, στην είσοδο του Οινομαγειρείου «Τα Ταμπάκικα» στην οδό Γαριβάλδη (περιοχή Σκάλας). H δράση θα συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Πάργης.
Το βράδυ της Παρασκευής, στα «Ταμπάκικα», οι Paguristas περιμένουν τα μέλη της ομάδας και όσους θέλουν να τους γνωρίσουν, σε μια βραδιά με κέφι και τραγούδι από την ορχήστρα του καταστήματος, αλλά και όσους διαθέτουν ή πιστεύουν πως διαθέτουν καλή φωνή. Γιατί η 14η Φεβρουαρίου μπορεί να έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται ως η Ημέρα των Ερωτευμένων, αλλά οι Paguristas είναι ερωτευμένοι με την προσφορά στον συνάνθρωπο!
Για όσους θελήσουν να διασκεδάσουν μαζί μας, έχει εξασφαλιστεί πλούσιο μενού στην τιμή των 10 ευρώ. Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 26510-75400 (απογευματινές - βραδινές ώρες) και 6936-722505.