Παπαδοπουλος Super Markets
Συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ι., Γ. Μήτση, με κλιμάκιο της «Δημοκρατικής Ευθύνης» Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 13:11

398126937.jpgΣυνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννη Μήτση, είχε σήμερα 4 Οκτωβρίου, ο Επικεφαλής του κόμματος «Δημοκρατική Ευθύνη», κ. Θωμάς Παπαλιάγκας, στο πλαίσιο της πρώτης οργανωμένης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Νομό Ιωαννίνων, κλιμάκιο του συγκεκριμένου κόμματος. Στη συνάντηση παρέστη και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, κ. Δημήτριος Δημητρίου.

Ο κ.Παπαλιάγκας, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος, κ. Σπύρο Ζαφείρη και τον Περιφερειακό Συντονιστή, κ.Αγαμέμνονα Τσιμή, παρουσίασαν στον κ.Μήτση τις θέσεις του κόμματός τους για την επιχειρηματικότητα και τους τομείς στους οποίους μπορεί να στηριχθεί η ανάπτυξη της χώρας. Πυλώνας των προγραμματικών θέσεων της «Δημοκρατικής Ευθύνης» είναι η ισχυρή ιδιωτική οικονομία, όπως τονίστηκε.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων από την πλευρά του, επέμεινε στις εκπεφρασμένες θέσεις του για μείωση των φορολογικών συντελεστών και για την καθιέρωση ενός απλού φορολογικού συστήματος. Τόνισε επίσης, πως είναι ουσιαστική παράλειψη των πολιτικών δυνάμεων του τόπου, όταν μιλούν για μειώσεις φορολογικών συντελεστών, να αγνοούν στις εξαγγελίες τους, τις ατομικές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Όσον αφορά ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, οι δύο άντρες συμφώνησαν μεταξύ άλλων, για την αναγκαιότητα υποδομών, όπως είναι η σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου και η έλευση του φυσικού αερίου.